[OLÉ] Online Élménymese klub

Jelentkezési határidő: 2021. október 20. szerda éjfél!

Milyen érzés lenne, ha gyermeked ismeretterjesztő szövegeket és könyveket tudna olvasni magyarul? Mindezt lépésről-lépésre, játékosan az ÚJ 12 hetes OLÉ Klubban! Benne vagy a következő kihívásban? Ha igen, kattints a gombra és jelentkezz most! Mesére fel!

Se időd se türelmed?

Fontos, hogy átadd gyermekednek a magyar nyelvet, de azt érzed erre már nincsen se időd, se extra türelmed?

Lassan elfelejti a magyart?

Magyarországról külföldre költöztetek, és elkezdett elkopni a gyerekben a magyar nyelv? Nincs ki tanítsa rá?

A gyerek nem érti a nagyit?

Nehezen fejezi ki magát gyermeked szóban, írásban, mikor a nagyival beszélget? Nincs közös téma?

Tudtad, hogy gyermeked is egy mesehős? A saját meséjében…

Gyermeked lesz a főhőse és győztese ennek a 12 hetes élményutazásnak

Gyermeked hőstörténete csak most kezdődik el. Élete örökre meg fog változni, és hálás lesz neked. Örömteli emlékeket adhatsz neki, későbbiekre pedig rátermettséget és önállóságot a mesék által.

Ennek hatására nemcsak mélyebb kapcsolatokat fog tudni ápolni a családdal, hanem újabb és újabb barátokra fog szert tenni. Javulni fog a gyermek kreativitása és a problémamegoldó képessége. Javulni fog a:

A Magyarra Hangolva sikeres módszertanunk alapján

Nálunk a gyerekek játszva fejlődnek

Vége az unalmas tanulásnak! Megalkottuk az élvezetes és egyszerre hatékony magyar nyelvtanulási módszert 6 – 18 éves iskolás gyermekek és tinédzserek számára.

Kreatív játékos tanulás

Gyorsabb és élvezetesebb tanulást eredményez, ami sokkal maradandóbb lesz.

30 év tapasztalata 12 hétben

Nem az íróasztal mögül tanítok és nekem is vannak gyermekeim. Tudom mi kell a sikerhez.

Változatosság és izgalom

Mesék, videók, egyszerű de hatásos feladatlapok és még sok más izgalom vár.

Katalin 

5/5

Brüsszelből

„2 kisfiam van, Ilona már több, mint egy éve foglalkozik velük. a fiúk már folyékonyan beszélnek magyarul, pedig kint születtek.”

Laci

5/5

Brüsszelből

„Itt dolgozom Belgiumban, és mindenképp szerettem volna, ha a kisiskolás lányom magyar nyelvoktatása szakértő kezekbe kerül. 2 év múlva hazamegyünk, akkor be kell illeszkednie a magyar iskolába. Nem aggódom, Ica szuper munkát végzett! Köszönjük!!!”

Dóczi Ilona, a Magyarra Hangolva tulajdonosa bemutatja

Magyarra Hangolva Élménymese Klub (OLÉ)

Ahol 12 hét alatt lépésről lépésre feltornásszuk gyermeked olvasási és kifejező képességeit. Eljutunk oda, hogy gyermeked ismeretterjesztő szövegeket és könyveket tudjon olvasni magyarul és kapcsolódni tudjon a magyar rokonsághoz, barátokhoz.

Az alap csomag tartalma:

Mi fog történni a 12 hetes program alatt?

A prémium csomag tartalma:

ÉLŐ online Kreatív Irodalmi Délután (KID)​

Egy többórás online játékos foglalkozás várja a gyermeked december első hetében a délutáni órákban. 

Szeretnél egy különleges mikulási ajándékot a gyerekednek? Akkor neked szól a prémium csomag. 7 éves kortól ajánljuk egészen 18 éves korig! Ez egy 3 órás program délután 15:00-tól 18:00 óráig 2 szünettel. Ez egy vissza nem térő alkalom, válaszd a prémiumot!

Értéke: 8.000,-Ft (Max. 21 gyermeknek tudunk helyet biztosítani.)

Zsombor Kati

5/5

Brüsszelből

“Több család is ajánlotta nekem Ilonát, ahol ő tanítja a gyerekeket. A kisebbik lányunk minden alkalommal nagyon lelkesen várja őt. Nemsokára a nagyobbik lányunkat is Ilona fogja tanítani, akit felkészít a magyar szekció felső tagozatára. Családunknak nagyon fontos a magyar nyelv elsajátítása, ápolása. Ilona nagy segítség nekünk ebben, hiszen a gyerekek nem magyarul járnak iskolába. Csak ajánlani tudom Ilonát, aki szeretettel, odafigyeléssel és megfelelő szakértelemmel fordul a gyermekek felé.”

Kovács Milán / Szarka Judit

5/5

Brüsszelből

„Itt dolgozom Belgiumban, és mindenképp szerettem volna, ha a kisiskolás lányom magyar nyelvoktatása szakértő kezekbe kerül. 2 év múlva hazamegyünk, akkor be kell illeszkednie a magyar iskolába. Nem aggódom, Ica szuper munkát végzett! Köszönjük!!!”

Extra AJÁNDÉKOK a vásárlásodhoz

Milyen bónuszok járnak az alap és a prémium csomaghoz?

Bármelyik csomagot is válaszd, a bónuszokat megkapod! 20.970,-Ft értékű ajándék!

Bónusz 1: Piroska és a farkas báb és színező

8 db kivágható figura, amelyből 4 db kiszínezhető plusz a hozzá tartozó piroska és a farkas meseszövegével. Online letölthető és nyomtatható PDF formátumban. A színes figurákat használhatod síkbábként, vagy szerepjátékokban fejdíszként.

Értéke: 990,-Ft

Bónusz 2: Két és többnyelvű gyermeknevelés a mindennapokban videókurzus

Dr. Csiszár Rita vezeti be a szülőket azokba a kétnyelvű gyermeknevelési módszerekbe, amikkel sokkal könnyebben és játékosabban tudáj gyermeküket magyarra hangolni. 1 órás videókurzus, amivel máshol nem fogsz találkozni!

Értéke: 14.990,-Ft

Bónusz 3: Gyöngyfűzés és finommotorikás gyakorlatok videókurzus

Hollenczerné Balogh Ilona  felelősségtudó szülőknek és pedagógusoknak készítette ezt a videótréninget. Gyöngyfűzés és finommotorikás gyakorlatokat magyaráz és mutat meg, amik segítik a szép írás könnyed megtanulását. Bármilyen nyelven is tanul gyermeked, bármilyen országban is él, a finommotorikás gyakorlatok az elengedhetetlenek a mindennapokban.

Értéke: 4.990,-Ft

Mennyibe kerül a program?

Megér gyermeked fejlődése heti 833 forintot?

Gyermeked 12 héten át fejlesztem és magyarra hangolom. Fontos, a lent olvasható árak bevezető árak, a következő turnus indulásánál ezek biztosan emelkedni fognak tekintettel a program (majdnem 10x nagyobb) összértékére.  De mit is kapsz ezért a heti 833 forintért?

Jelentkezési határidő: 2021. október 20. szerda éjfél!

ALAP CSOMAG

Program értéke összesen: 84.760,- Ft

Program díja összesen: 9.990,- Ft

(Heti 833,- Ft)

PRÉPMIUM CSOMAG

Program értéke összesen: 92.760,- Ft

Program díja összesen: 17.990,- Ft

(Heti 1500,- Ft)

Borbély Krisztina

5/5

Brüsszelből

„Ilona nagy segítség számunkra a dolgos hétköznapok útvesztőiben. Heti rendszerességgel tanul – tanulási nehézségekkel küzdő -2. osztályos kislányunkkal, nagy részt vállal abban, hogy győzzük a kemény iskolai kihívásokat. Remek érzékkel tapint rá a gyenge pontokra és játékos feladataival jól tudja gyakoroltatni azokat. Ami a legfontosabb, hogy a kislányunk szívesen tanul vele.”

Kovács Anikó

5/5

Brüsszelből

„Köszönjük szépen a fantasztikus hetet és a csodálatos meglepetés ajándékot. 🙂 Gergő nagyon sok élménnyel gazdagodott és én is nagyon nyugodt voltam, mert tudtam, hogy a legjobb kezekben van. 🙂 Az összes verset gyönyörűen, hangsúlyozva előadva meghallgattuk hazafelé a kocsiban, és az állunk leesett, hogy mindez belefért ebbe a hétbe!!!”

Kockázatmentes, de még ennél is több

Tudtad, hogy 5 féle garancia védi a gyermeked fejlődését?

Dóczi Ilona – Magyarra Hangolva tulajdonosa

Gyermekedet én 💚hangolom magyarra

Nekem is van gyermekem, akinek szüksége volt a segítségre és teljesen megértelek most Téged, tudom miken mész keresztül. 

Célom, hogy a külföldön élő családok gyermekei is könnyedén és szórakozva tanulják meg ezt a szép nyelvet. Sok példát, képet hozok Belgiumból, (én ott élek), amik használhatóak akkor is, ha másik országban élsz. Ha külföldön élsz, segítek neked, hogyan tanítsd a gyermekednek a magyar nyelvet, vagy megtanítom neki én. 

És most eljött az idő, hogy neked segítsek. Tedd meg az első lépést:

A Magyarra Hangolva olyan, mint a szerelem első látásra

Miért bíznak bennem bekötött szemekkel?

Ahogyan a jó zenésznek sem elég önmagában a tehetség, úgy elmondható, hogy egy jó oktatónak is a tapasztalat mellett számos képességet szükséges fejlesztenie, hogy tanítványai sikeresek legyenek.

Mik tehát az erősségeim és miért bízhatsz bennem bekötött szemekkel?

Gyakran ismételt kérdések

Mi a fizetés menete?

Válaszd ki, hogy alap, vagy prémium csomagot szeretnél. Majd a következő oldalon tedd kosárba azt. Hasonlóképpen, ahogy egy webáruház vásárlásnál, menj a pénztár oldalra, hogy ki tudd fizetni. Ott add meg a vásárlási és bankkártya adataid. Sikeres fizetés után pedig mindent megkapsz emailben és a köszönő oldalon.

Mi történik fizetés után?

Fizetés után látni fogsz egy rendelési összesítőt, amit emailben is megkapsz a számláddal együtt. Az azonnal letölthető anyagokat és a fontos linkeket megtalálod a fizetés összesítő oldalon, vagy az automatikus emailben. A további anyagokat a program során folyamatosan fogod megkapni emailben.

Hogyan kapom meg az anyagokat?

Sikeres fizetés után lesznek anyagok, amiket azonnal letölthetsz. Ezt követően a 12 hetes program során emailben fogjuk küldeni a meséket és a feladatlapokat számodra, amit le tudsz majd tölteni.

Hogyan érvényesíthetem a garanciát?

Mi komolyan vesszük a programot és szeretnénk, ha elégedett lennél. Kéréssel, kérdéssel bármikor fordulhatsz hozzánk és nem csak hisszük, tudjuk, hogy a program valóban eredményes.

Viszont amennyiben nem vagy elégedett, írj a ilona@magyarrahangolva.com email címre, és visszatérítjük a program árát számodra. A fizetéstől számítva 30 napod van igényelni a pénzvisszafizetési garancíát. Így rizikó nélkül próbálhatod ki a programot, az első 30 napban.

Meddig lehet jelentkezni?

2021. október 20. szerda éjfélig tudsz regisztrálni a programra.

Mikor indul az OLÉ klub?

2021. október 25-i héten indul a program és 2022. január 25-én ér véget. A meséket, bónuszokat, feladatlapokat február közepéig el fogod tudni érni, biztonsággal le fogod tudni tölteni akkor is, ha szeretnél lassabban haladni a mesék feldolgozásával.

Összefoglalva mit kapok?

Egy 12 hetes online programot, amiben lépésről lépésre feltornásszuk gyermeked olvasási és kifejező képességeit 6 mese segítségével. Eljutunk oda, hogy gyermeked ismeretterjesztő szövegeket és könyveket tudjon olvasni magyarul és kapcsolódni tudjon a magyar rokonsághoz, barátokhoz. A programban tiéd lesz: 6db mese PDF szövege, hozzá 6db videó és 6db feladatlap. Zárt Facebook csoport, webinarok és egy bónusz csomag! Ha megér gyermeked fejlesztése heti 833 forintot, akkor javaslom csatlakozz!

További kérdéseim vannak! Hol kérdezhetek?

Ha kérdésed lenne, akkor kérlek írj a ilona@magyarrahangolva.com email címre és mindent megválaszolok számodra.

Dóczi Ilona – A Magyarra Hangolva tulajdonosa

"Sokkal több, mint magyar nyelvtanulás"

Hiszem, hogy az irodalomnak meghatározó szerepe van az érzelmi élet és a kreativitás fejlesztésében, az anyanyelv jó ismerete pedig olyan magabiztosságot ad, amely segít a gyermekekre váró mindennapi feladatok könnyebb teljesítésében akár külföldön is. Ebben fog segíteni az OLÉ Klub számodra. Ne hagyd ki a lehetőséget, jelentkezz most!